Nieuws

Noppert 'gewoon' bij Heerenveen verwacht ondanks Ajax-interesse: 'Betere keeper'

Noppert 'gewoon' bij Heerenveen verwacht ondanks Ajax-interesse: 'Betere keeper'

13-12-2022 06:54
1

Andries Noppert keert na zijn WK-deelname met Oranje binnenkort 'gewoon' weer terug bij sc Heerenveen. Trainer Kees van Wonderen verwacht dat de doelman ondanks de geruchten en verhalen als een betere keeper terug zal keren in Friesland.

Maandag kwam naar buiten dat Ajax Noppert nadrukkelijk in beeld heeft als eerste keeper. Een overstap naar de Amsterdammers in de komende transferwindow behoort tot een van de mogelijkheden. Van Wonderen verwacht niet dat het zo ver zal komen.

"Ik ga er vanuit dat hij de draad bij ons weer gaat oppakken, zeker in zo'n winterperiode. Hij neemt de ervaring van het WK mee en dus ga ik er vanuit dat we een betere keeper terugkrijgen", aldus de trainer van Heerenveen tegenover Omrop Fryslan.

Het Parool meldde dat Heerenveen inzet op een bedrag van tien miljoen euro voor Noppert. De doelman heeft nog een contract tot medio 2024 bij de Friezen. Deze zomer maakte Noppert nog de overstap van Go Ahead Eagles naar Heerenveen in het kielzog van Van Wonderen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!