Nieuws

Juventus wil Icardi graag hebben: PSG niet onwelwillend tegenover vertrek'

Juventus wil Icardi graag hebben: PSG niet onwelwillend tegenover vertrek'

14-12-2021 14:33

Juventus is geïnteresseerd in Mauro Icardi. De ploeg uit Turijn zou de Argentijnse aanvaller van Paris Saint-Germain in januari terug naar Italië willen halen.  

Vorige week werd duidelijk dat PSG afscheid wil nemen van een zevental spelers in januari. Daartoe zou ook Icardi behoren. Foot Mercato verzekert dat De Oude Dame de Franse grootmacht een aanbieding heeft gedaan om de aanvaller eerst te huren met een optie tot koop. Exact dezelfde manier waarop Les Parisiens de Argentijn in 2020 uit handen van Juventus wist te houden.  

Afgelopen zomer werd de clausule in de huurovereenkomst met Internazionale geactiveerd, waardoor de Parijzenaren liefst vijftig miljoen euro neertelden voor de voormalig topschutter van de Serie A. Door de gigantische concurrentie van onder meer het supertrio Neymar, Kylian Mbappé en Lionel Messi hoeft Icardi niet op veel speelminuten te rekenen.  

Dit seizoen trof de Argentijn slechts drie keer doel in achttien optredens voor de ploeg van trainer Mauricio Pochettino. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!