Transfernieuws

'Sevilla heeft genoeg gezien van Dolberg, oud-Ajacied op weg naar de Bundesliga'

'Sevilla heeft genoeg gezien van Dolberg, oud-Ajacied op weg naar de Bundesliga'

06-12-2022 13:44

Sevilla FC lijkt na een half jaar alweer genoeg te hebben gezien van Kasper Dolberg. De Deen wordt gehuurd van OGC Nice, maar lijkt nu op weg naar een nieuwe club.

Volgens SPORT1 in Duitsland zou Dolberg in gesprek zijn met TSG 1899 Hoffenheim. Daar zou de voormalig Ajacied een huurcontract met optie tot koop kunnen tekenen. Nice en Dolberg staan positief tegenover een overgang, maar de Duitse Bundesliga-club moet er nog een klap op geven. De spits zou dan in Duitsland zijn carrière een nieuw leven in kunnen blazen.

Sevilla verzekerde zich deze zomer nog van de diensten van Dolberg, maar na een half jaar en slechts vier wedstrijden zouden de Andalusiërs genoeg hebben gezien van de oud-Ajacied. Dolberg kwam niet tot scoren in de Primera División en Sevilla aast dus op het beëindigen van zijn huurcontract.

In 2019 maakte Dolberg nog voor twintig miljoen euro de overstap van Ajax naar Nice. De Deen heeft nog een contract tot medio 2024 bij de Ligue 1-club.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!