Nieuws

Dolberg aast op definitieve Sevilla-transfer: 'Dat is het doel van iedereen'

Dolberg aast op definitieve Sevilla-transfer: 'Dat is het doel van iedereen'

25-09-2022 11:56 Laatste update: 12:12

Kasper Dolberg maakte deze zomer op huurbasis de overstap van OGC Nice naar Sevilla. De oud-Ajacied maakte nog niet al te veel minuten voor de Spanjaarden, maar voelt zich wel op zijn plek.

Dolberg kwam tegen FC Barcelona (0-3 verlies) en Manchester City (0-4 verlies) een half uur in actie. Tegen FC Kopenhagen mocht de spits een kwartier meedoen. De voormalig aanvaller van Ajax hoopt dat de Primera División-club hem definitief inlijft. "Natuurlijk. Met die intentie ben ik ook overgestapt", aldus Dolberg tegenover Bold.dk.

Ook Sevilla zou de samenwerking met dat oogpunt zijn aangegaan. "Dat is het doel van iedereen." De Deense spits hoopt snel meer minuten te gaan maken voor Sevilla, dat niet goed is begonnen aan het seizoen. "Het is duidelijk dat je eerst je draai moet vinden en alles onder de knie moet krijgen. De afgelopen weken was het wat hectisch. Maar ik weet zeker dat we het na de interlandbreak zullen omdraaien en zeges zullen boeken."

Dolberg denkt dat hij niet ver verwijderd is van een basisplaats. "Ja, dat gevoel heb ik echt. Ik moet er gewoon voor gaan en begrijpen wat de coach van me verlangt. Natuurlijk heb ik goede gesprekken met hem gehad, ook over waar ik fysiek sta. Ik voel me betrokken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie