Politie onthult details over overval Sterling, juwelen en horloges gestolen

5 december 2022 om 12:12

De politie uit Surrey heeft in een statement tekst en uitleg gegeven over de roof op het huis van Engeland-speler Raheem Sterling. De speler vloog terug naar Engeland om zijn gezin bij te staan, die niet aanwezig was ten tijde van het misdrijf.

De politie uit Surrey liet in een statement weten dat het gezin veilig is. Wel werden kostbare voorwerpen gestolen. 'Op dit moment onderzoeken wij een zaak in Oxshott, Leatherhead. De politie werd zaterdagavond gebeld nadat de inwoners thuiskwamen en erachter kwamen dat enkele objecten ontbraken. Dit ging onder meer om sieraden en horloges.'

'Wij onderzoeken dit voorval, maar kunnen wel vaststellen dat er geen geweld is gebruikt en dat de inwoners niet gewond zijn geraakt, gezien zij pas na de roof thuiskwamen', besluit de politie in het statement. Sterling vloog terug uit Qatar voor het welzijn van zijn kinderen. Bondscoach Gareth Southgate stelt dat het vertrek van Sterling geen invloed had op de basisplaatsen bij Engeland. "Je hebt dagen waar dit soort dingen gebeuren en daar moet je mee omgaan", stelde de bondscoach.