Nieuws

Southgate gaat in op situatie rondom Sterling: 'Hij heeft tijd nodig'

Southgate gaat in op situatie rondom Sterling: 'Hij heeft tijd nodig'

04-12-2022 23:40

Gareth Southgate is na afloop van het duel met Senegal ingegaan op de situatie rondom Raheem Sterling. De bondscoach van Engeland weet niet of de aanvaller dit WK nog aansluit bij de nationale ploeg.

Sterling ontbrak bij Engeland, dat met 3-0 won van Senegal en zich zo plaatste voor de kwartfinale van het WK. The Sun bracht eerder al naar buiten dat er ingebroken is in het huis van de aanvaller. Bondscoach Southgate ging op de persconferentie kort in op de situatie van Sterling. "Sterling vliegt terug naar Engeland. Hij heeft tijd nodig met zijn gezin om dit te verwerken."

"Ik wil hem niet onder druk zetten in dat proces", vervolgt Southgate, die niet durft te zeggen of Sterling nog terugkeerd. "Ik weet het niet. Zijn prioriteit ligt op dit moment bij zijn familie, die hij wil zien." Engeland plaatste zich zonder Sterling voor de kwartfinale, waar Frankrijk de tegenstander zal zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!