Nieuws

Streuer is toekomst onzeker bij Twente: 'Wacht op de plannen van de club'

Streuer is toekomst onzeker bij Twente: 'Wacht op de plannen van de club'

24-11-2022 11:30

Jan Streuer is nog niet zeker of hij volgend seizoen nog actief is bij FC Twente. De technisch directeur liet deze week weten dat de club initiatief moet nemen over een verlenging van zijn contract.

Streuer stelt in gesprek met Tubantia dat hij niet zelf de club aan het jasje zal trekken. "Ik ben gewoon werknemer en wacht af wat de plannen van de club zijn. Ik vind het heel leuk om te doen en Twente is een geweldige club, maar ik weet echt niet wat er gaat gebeuren. Als ze door willen, ga ik erover nadenken. En kijken wat de mogelijkheden zijn, en wat niet. Kun je bijvoorbeeld weer investeren als je transfers doet? Je moet er namelijk wel voor zorgen dat er een selectie komt te staan die minimaal dezelfde kwaliteit heeft", stelt Streuer. 

Twente maakt het afgelopen jaar een zeer goede indruk. De Tukkers speelden een paar jaar geleden nog in de Keuken Kampioen Divisie na de financiële problemen die in het vorige decennium ontstonden. Inmiddels doet de ploeg onder Ron Jans mee met de top en is het verschil met koploper Feyenoord slechts zes punten. "Garanties heb je nooit, maar Twente moet wel op deze posities blijven", vertelt Schreuder. "Zeker met het oog op het seizoen erna, als er meer Europese tickets te verdelen zijn en de nummer 3 zelfs al voorronde Champions League speelt. Daarom is het voor de club het beste als je op tijd weet wat je wilt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!