Sterspeler Messi excuseert zich: We zullen de mensen niet in de steek laten

Sterspeler Messi excuseert zich: "We zullen de mensen niet in de steek laten"

22-11-2022 15:17

Lionel Messi heeft na afloop van de verrassende nederlaag tegen Saoedi-Arabië (1-2) van zich laten horen. De sterspeler van Argentinië predikt rust na het gênante resultaat tegen de Aziatische voetbaldwerg.

De Paris Saint-Germain-vedette erkende na afloop dat de klap hard aankomt bij het nationale elftal, maar deed tegelijkertijd een oproep aan de supporters. "Laat de mensen vertrouwen. Deze groep gaat de mensen niet in de steek laten", wordt Messi opgetekend door TyC Sports.

Argentinië heeft nog twee duels, tegen Polen en Mexico, om punten te sprokkelen in poule C. We zullen beide wedstrijden moeten zoeken. We zijn nog altijd van onszelf afhankelijk, maar weten dat we verplicht zijn om te winnen. "We hebben al eerder dit soort duels moeten spelen en we gaan er alles aandoen om een vuist te maken."

Drie afgekeurde goals

Voor de thee kwamen de Argentijnen nog wel op voorsprong via Messi, die een penalty benutte. De score had na 45 minuten spelen een stuk hoger kunnen uitvallen, ware het niet dat drie (!) doelpunten werden afgekeurd wegens buitenspel. In het tweede bedrijf boog Saoedi-Arabië het duel vervolgens in zijn geheel om.