Nieuws

Oranje traint dag voor eerste WK-wedstrijd tegen Senegal met alle selectiespelers

Oranje traint dag voor eerste WK-wedstrijd tegen Senegal met alle selectiespelers

20-11-2022 10:12 Laatste update: 10:18
1

Het Nederlands elftal is zondagochtend begonnen aan de laatste training voor de eerste WK-wedstrijd. Oranje speelt maandagmiddag om 17.00 uur tegen Senegal. Alle 26 selectiespelers verschenen op het veld van de Qatar University.

Daardoor valt te concluderen dat bondscoach Louis van Gaal over een volledig fitte groep beschikt. Er viel onder meer te zien hoe keeperstrainer Frans Hoek zich over keepers Remko Pasveer, Justin Bijlow en Andries Noppert ontfermde. Een van de grootste vraagtekens is wie van die drie er maandag onder de lat zal gaan verschijnen.

Alleen het eerste kwartier van de training was openbaar, daarna ging het verder achter gesloten deuren. Een groot gedeelte van de basisopstelling lijkt al wel duidelijk. Echter is het nog de vraag wie er naast Frenkie de Jong op het controlerende middenveld zal gaan spelen en wie de vooruitgeschoven ‘nummer tien’ wordt. De afweging tussen Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Steven Berghuis en Cody Gakpo is er een waarover Van Gaal zich de komende uren nog kan buigen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!