Nieuws

Onbegrip bij Van Breukelen: 'Hij heeft namelijk altijd geleverd in Oranje'

Onbegrip bij Van Breukelen: 'Hij heeft namelijk altijd geleverd in Oranje'

20-11-2022 07:57

Hans van Breukelen vindt het passeren van Jasper Cillessen en Mark Flekken onbegrijpelijk. De voormalig international ergert zich tevens aan de negatieve onthullingen rondom de NEC-doelman.

Van Breukelen kwam zelf 55 keer uit voor het Nederlands elftal. De voormalig doelman is van mening dat Cillessen onrecht is aangedaan door hem niet te selecteren voor Oranje. "Hij heeft namelijk altijd geleverd in het Nederlands elftal. Op Sparta-uit na heeft Jasper bij NEC ook goed gepresteerd", vertelt Van Breukelen tegenover Voetbal International. De onthullingen de afgelopen tijden over Cillessen schoten bij Van Breukelen ook in het verkeerde keelgat. "Ik vind het ongelooflijk eng als een ex-collega, in dit geval Rafael van der Vaart, publiekelijk zegt dat Jasper 'een naar mannetje' is. En als zijn vriendje Wesley Sneijder dat dan herhaalt, dan ben je gewoon eng en dan denk ik: Wat is hier aan de hand?"

De afwezigheid van Flekken is volgende Van Breukelen ook onbegrijpelijk. "Hij keept namelijk heel goed in de Bundesliga. Patrick Lodewijks had hem al eerder in de smiezen, maar dit was toch een Louis van Gaal-keeper? Dat hij en Cillessen zo aan de kant worden geschoven, vind ik raar."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!