Nieuws

Manchester United reageert in statement op veelbesproken Ronaldo-interview

Manchester United reageert in statement op veelbesproken Ronaldo-interview

14-11-2022 15:00 Laatste update: 17:18

Manchester United heeft in een statement gereageerd op de uitlatingen van Cristiano Ronaldo in een interview met Piers Morgan. De Engelse grootmacht zegt de uitlatingen van de Portugees te hebben meegekregen en volledig naar buiten te treden wanneer 'de volledige feiten' zijn vastgesteld.

'Manchester United neemt nota van de berichtgeving in de media over een interview met Cristiano Ronaldo', schrijft United in het statement op de website. 'De club zal haar reactie in overweging nemen nadat de volledige feiten zijn vastgesteld. Onze focus blijft op de voorbereiding op de tweede seizoenshelft en het voortzetten van het momentum, het geloof en de saamhorigheid die wordt opgebouwd onder de spelers, manager, staf en fans.'

In het interview met Morgan ging Ronaldo op ongekende wijze tekeer over de huidige staat van Manchester United. Zo zou manager Erik ten Hag geen respect hebben voor de Portugese superster en werden de keuzes van de beleidsbepalers openlijk in twijfel getrokken. Ronaldo stelde onder meer dat de club helemaal niets is verder gekomen sinds Sir Alex Ferguson is vertrokken bij United.