Nieuws

'Memphis wil in januari weg bij Barça, Man United en Tottenham spitsen de oren'

'Memphis wil in januari weg bij Barça, Man United en Tottenham spitsen de oren'

09-11-2022 16:33
3

Memphis Depay wil in januari vertrekken bij FC Barcelona. Het Engelse Express meldt dat twee Premier League-grootmachten de situatie goed in de gaten houden. 

Volgens het Engelse medium aast Memphis op een transfervrije uittocht bij Barcelona. De aanvaller van Oranje kon afgelopen zomer ook al gratis de deur uitlopen, maar tot een vertrek leidde het niet. Nu wil de spits wederom een poging wagen om uit Catalonië te vertrekken.

Onder meer Manchester United en Tottenham Hotspurs spitsen de oren. Met deze clubs werd Memphis afgelopen transferperiode ook al in verband gebracht. Een transfer naar het Manchester United van Erik ten Hag zou een terugkeer betekenen bij zijn oude club. Depay speelde eerder voor The Mancunians, maar mislukte daar volledig. Bij Olympique Lyon verdiende hij vervolgens een transfer terug naar de Europese top.

Bij FC Barcelona werd Depay in zijn eerste seizoen nog topscorer, maar dit seizoen wil het niet vlotten. De aanvaller sukkelt met blessures en zat ook toen hij nog fit was vaker op de bank dan hem lief was.