Nieuws

Memphis moet ook duel met Valencia laten schieten en heeft nog drie kansen voor WK

Memphis moet ook duel met Valencia laten schieten en heeft nog drie kansen voor WK

28-10-2022 13:31
1

Memphis Depay maakt niet deel uit van de wedstrijdselectie van FC Barcelona, dat zaterdagavond op bezoek gaat bij Valencia CF. De Nederlander heeft nog drie wedstrijden de kans aan speelminuten te komen voordat het WK in Qatar begint. 

Barcelona presenteert vrijdag de wedstrijdselectie voor het belangrijke duel. Frenkie de Jong kan zich wel klaarmaken voor minuten tegen Los Che. Barcelona werd woensdag uitgeschakeld in de Champions League door met 0-2 van Bayern München te verliezen, maar doet nog steeds mee in de bovenste regionen van de Primera División. Koploper Real Madrid won onlangs El Clásico en gaat daardoor met een voorsprong van drie punten aan de leiding. 

Het wordt langzaamaan weer onrustig rond de persoon van Memphis. De Nederlander staat volgens Spaanse media weer op een shortlist om te verkopen, aangezien Barcelona door de uitschakeling in de Champions League miljoenen euro's misloopt. Memphis heeft nog drie wedstrijden de tijd om speeltijd te krijgen bij Barça. De tegenstanders totdat het WK begint zijn Viktoria Pilsen, Almeria en Osasuna.