Nieuws

Voormalig Willem II'er Isak twee maanden afwezig bij Newcastle door zware blessure

Voormalig Willem II'er Isak twee maanden afwezig bij Newcastle door zware blessure

18-10-2022 11:10 Laatste update: 11:17

Alexander Isak lijkt voorlopig niet inzetbaar bij Newcastle United. De Zweedse spits, die onder meer voor Willem II uitkwam, heeft een nieuwe tegenslag gekregen wat betreft zijn bovenbeenblessure en lijkt nog twee maanden te moeten herstellen. 

Newcastle United meldt via de officiële kanalen dat De Giraffe er minstens twee maanden uitligt. The Magpies haalden de spits de afgelopen zomer voor 70 miljoen euro op bij Real Sociedad en kunnen nu lange tijd niet over de spits beschikken. Manager Eddie Howe heeft te doen met de spits. "We denken niet dat Alex voor het WK terugkeert. Hij heeft een nieuwe tegenslag op zijn dijbeen om te verwerken. Het zal heel frustrerend voor hem zijn om in een nieuwe competitie te spelen en dan zo geblesseerd te raken", stelt de manager in aanloop naar het duel met Everton FC. 

"Het is ongelooflijk jammer en hij is ontzettend gebrand om hier zijn stempel te drukken, maar hij is nog jong. Hij heeft nog een lange toekomst voor zich en het is aan ons de taak hem op de juiste manier terug te laten keren", laat de manager weten.