Aandoenlijke Omonia-goalie met big smile voor de camera: 'Ik ben groot United-fan'

14 oktober om 09:30

Omonia Nicosia verloor donderdagavond op een wel heel zure manier van Manchester United, maar daar heeft doelman Francis Uzoho lak aan. De Nigeriaanse doelman blijkt groot fan van de Engelse grootmacht.

Scott McTominay schoot de Cypriotische dromen in duigen in de slotseconden van het duel. De Schot verschalkte Uzoho, die na de wedstrijd aan de tand werd gevoeld. Tegen verwachting in verscheen de doelman met een big smile voor de camera’s. Van teleurstelling blijkt geen sprake te zijn.

“Ik ben niet teleurgesteld omdat we een goede wedstrijd hebben gespeeld. Natuurlijk had ik graag een punt mee naar huis genomen, maar het is geen gemakkelijk stadion om in te spelen”, opent Uzoho, die al snel laat doorschemeren dat hij fan is van United.

“Met al die grote spelers. Het is een droom die uitkomt”, vervolgt Uzoho, die tijdens de loting zeer verheugd was op Twitter. “Ik heb ervan gedroomd om hier te spelen. Toen ik de loting zag en hoorde dat ik op Old Trafford mocht gaan spelen was ik ongelofelijk blij.”