Nieuws

Streep door de rekening voor Feyenoord: eerste seizoenshelft zit erop voor Idrissi

Streep door de rekening voor Feyenoord: eerste seizoenshelft zit erop voor Idrissi

11-10-2022 16:04 Laatste update: 16:29
1

Oussama Idrissi komt in 2022 niet meer in actie namens Feyenoord. De buitenspeler heeft een zware hamstringblessure opgelopen, waardoor zijn eerste seizoenshelft er al op zit.

Dat maken de Rotterdammers bekend via het eigen clubkanaal. In de uitwedstrijd tegen FC Midtjylland raakte Idrissi geblesseerd aan zijn hamstring, zo heeft een MRI-scan uitgewezen. In Denemarken ging de aanvaller na minder dan een half uur spelen al naar de kant. Dat lijken zijn laatste minuten van 2022 te zijn geweest.

Aangezien het WK in november begint en duurt tot medio december, is het uitgesloten dat Idrissi dit kalenderjaar nog in actie komt namens Feyenoord. Sinds de speler die de jeugdopleiding van de Rotterdammers doorliep deze zomer terugkeerde in De Kuip speelde hij mee in tien duels waarin hij twee keer scoorde. Onder Arne Slot schipperde Idrissi tussen bank en basis.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!