Nieuws

'Ruzie Henderson en Gabiel door scheidsrechter gerapporteerd bij FA'

'Ruzie Henderson en Gabiel door scheidsrechter gerapporteerd bij FA'

11-10-2022 14:27

De ruzie tussen Gabriel en Jordan Henderson blijven de gemoederen bezighouden in Engeland. De Arsenal-verdediger kreeg het met de Liverpool-captain aan de stok tijdens het duel van afgelopen zondag (3-2 zege voor The Gunners). Arbiter van dienst Michael Oliver heeft een rapport van de gebeurtenissen overgedragen aan de FA.

Dat melden diverse Engelse media, waaronder The Telegraph. Gabriel en Henderson hadden een stevige woordenwisseling tijdens de wedstrijd in Londen. Uit het rapport zou blijken dat de Braziliaan zich direct meldde bij Oliver. Henderson zou hem iets hebben toegewenst. The Telegraph beschikt over een bron die stelt dat de uitspraak van de Engels international achter op verschillende wijzes kan worden geïnterpreteerd.

Zowel Arsenal als Liverpool werken mee aan het door de FA ingestelde onderzoek. De twee clubs worden gevraagd beeldmateriaal aan te leveren en spelers die getuige waren van het incident worden waarschijnlijk ook geïnterviewd. Nadat Bukayo Saka de 3-2 had gemaakt vanaf de stip veertien minuten voor tijd, kwamen diverse spelers lijnrecht tegenover elkaar te staan. Henderson zou hopen op een spoedige uitkomst van het onderzoek, aangezien hij in de WK-selectie van Engeland wordt verwacht

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!