Nieuws

Nigeriaanse doelpuntenmaker niet inzetbaar tegen Ajax

Nigeriaanse doelpuntenmaker niet inzetbaar tegen Ajax

02-10-2022 21:32

In aanloop naar het Champions League-duel met Napoli van aanstaande dinsdag weet Ajax dat het in ieder geval niet hoeft te rekenen op het meedoen van Victor Osimhen. De Nigeriaanse aanvaller kampt met een hamstringblessure en heeft nog altijd niet getraind, zo meldt onder meer La Gazzetta dello Sport.

Vorige maand werd al duidelijk dat Osimhen met een blessure kampt. Ook toen twijfelde men al over zijn eventuele optreden tegen Ajax. Een grote aderlating voor de Napolitanen, des te meer omdat Osimhen vorig seizoen maar liefst achttien keer doel trof en ook dit jaar aardig aan de weg timmerde. Echter bewijst Napoli het ook zonder hun sterspeler te kunnen. De Gli Azzuri zijn namelijk koploper in de Serie A en wonnen hun laatste zes officiële wedstrijden achtereen.

Ajax treedt dinsdag om 21.00 uur in de Johan Cruijff Arena aan tegen Napoli. De Amsterdammers staan samen met Liverpool tweede in poule A en hebben drie punten. Napoli is met zes punten de koploper. Rangers FC is vooralsnog puntloos en daarmee hekkensluiter.