Nieuws

'Dagen voor Lopetegui lijken geteld na nieuwe nederlaag met Sevilla'

'Dagen voor Lopetegui lijken geteld na nieuwe nederlaag met Sevilla'

02-10-2022 08:26 Laatste update: 10:11

Trainer Julen Lopetegui zit op de schopstoel bij Sevilla. De Spanjaard krijgt het niet voor elkaar de slechte reeks van zijn ploeg te doorbreken en lijkt daardoor op weg naar de uitgang, meldt Diario AS.

Zaterdagavond ging Sevilla weer onderuit en ditmaal tegen Atlético Madrid. De Andalusiërs bungelen al weken onderaan in LaLiga waardoor de dagen van Lopetegui geteld lijken te zijn. De Baskische trainer krijgt het niet voor elkaar om het tij te keren waardoor een vertrek uit het Ramón Sánchez-Pizjuán onvermijdelijk lijkt. Sevilla heeft dit seizoen al net zo veel wedstrijden verloren als het gehele afgelopen seizoen. Daarnaast bezetten de Spanjaarden de laatste plaats in de Champions League-poule.

Hoewel de maat vol lijkt te zijn voor het bestuur, is het wachten op de juiste vervanger. Het vertrek van Joaquín Caparrós als coach in Armenië heeft de geruchtenmolen doen ontbranden over een nieuwe interim-rol als coach van Sevilla. Een positie die de Spanjaard al op andere crisismomenten bekleedde bij Sevilla. Daarnaast behoren Jorge Sampaoli en Marcelo Gallardo tot mogelijk beoogde opvolgers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!