Nieuws

'Barça tegen Inter, Madrid en Bayern zonder sterkhouder Araújo'

'Barça tegen Inter, Madrid en Bayern zonder sterkhouder Araújo'

26-09-2022 15:50 Laatste update: 16:14

FC Barcelona heeft slecht nieuws moeten incasseren afgelopen week. Memphis Depay, Frenkie de Jong en Jules Koundé raakten allen geblesseerd. Ook Ronald Araújo voegde zich later toe aan dat rijtje. 

De laatstgenoemde heeft tijdens het duel met Iran een liesblessure opgelopen. De Spaanse krant Mundo Deportivo weet daar maandag aan toe te voegen dat de blessure dusdanig ernstig is dat hij onder het mes moet. 

Dat betekent dat Xavi Hernández het de komende weken moet doen zonder zijn sterkhouder achterin. Ook kan Araújo het WK waarschijnlijk uit zijn hoofd zetten, hoewel er nog geen specifieke herstelperiode naar buiten is gebracht door Barcelona. 

Depay is naar verluidt een paar weken uit de roulatie. De duur van de blessure van De Jong is nog onbekend, maar in eerste instantie lijkt dat vrij onschuldig. Koundé zal ongeveer een maand moeten herstellen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!