Nieuws

Feyenoord-talent binnenkort mogelijk voor lastige keuze: oproep voor Curaçao

Feyenoord-talent binnenkort mogelijk voor lastige keuze: oproep voor Curaçao

14-09-2022 08:45

Quilindschy Hartman moet binnenkort mogelijk al een moeilijke keuze gaan maken. De 20-jarige linksback van Feyenoord is opgenomen in de definitieve selectie van Curaçao, maar kan ook voor Nederland uitkomen.

Op de instagrampagina van Curaçao is woensdagochtend de definitieve selectie bekendgemaakt. In de post van Curaçao valt te lezen dat Hartman door bondscoach Remko Bicentini is opgenomen in de selectie voor het vriendschappelijke duel met Indonesië.

Omdat het om een vriendschappelijk duel gaat, kan Hartman vrijblijvend meedoen aan de wedstrijd tegen de Indonesische nationale ploeg. Een eventuele interlandcarrière bij het Nederlands Elftal komt daardoor niet in het gedrang.

Mocht Hartman ook bij de selectie van Curaçao zitten als ze wél wedstrijden in competitieverband gaan spelen, dan staat de linksback van Feyenoord voor de keuze om voor Nederland of Curaçao uit te komen. Het is onbekend wat de voorkeur van de jeugdexponent van Feyenoord is.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Curaçao United (@curacao_united)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!