Transfernieuws

'Mogelijk snelle oplossing voor van PSV-gehuurde Fenerbahçe-banneling Bruma'

'Mogelijk snelle oplossing voor van PSV-gehuurde Fenerbahçe-banneling Bruma'

13-09-2022 19:16

Het verblijf van Armindo Bruma blijft mogelijk tot een zeer korte periode beperkt bij Fenerbahçe. De Portugese huurling van PSV is niet ingeschreven voor de Turkse competitie. Maccabi Tel Aviv zou willen toeslaan.

Dat meldt SPORT5. Volgens het medium zou de international zijn aangeboden bij Maccabi Tel Aviv, maar laat in het midden of Fenerbahçe dit gedaan heeft of de Israëlische ploeg. Officieel staat Bruma nog altijd onder contract bij PSV. In Eindhoven ligt de aanvaller tot medio 2023 vast.

Dat de Turkse topclub Bruma niet inschreef voor de Süper Lig mag verrassend worden genoemd. Pas sinds deze zomer draagt hij het Fenerbahçe-shirt. Er geldt een quotum in Turkije voor het aantal buitenlanders per team. Doordat Bruma niet ingeschreven is kan hij tot aan de winterstop in ieder geval niet in actie komen.

'Allereerst willen we benadrukken dat dit een technische beslissing is en dat er geen negativiteit is over het individuele gedrag van onze spelers bij het nemen van deze technische beslissing', schreef Fener in een statement na de bekendmaking van de selectie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!