Transfernieuws

Fenerbahçe voegt daad bij woord en schrijft PSV'er Bruma niet in voor competitie

Fenerbahçe voegt daad bij woord en schrijft PSV'er Bruma niet in voor competitie

10-09-2022 21:30

Armindo Bruma, die dit seizoen door Fenerbahçe van PSV is gehuurd, is niet ingeschreven bij de Turkse voetbalbond. Het houdt in dat de Portugees het komende halfjaar niet in actie zal komen in de Turkse Süper Lig

Dat laat Fenerbahçe via de eigen kanalen weten. Naast Bruma zijn ook Mauricio Lemos en Filip Novak niet ingeschreven door de Turkse club. Het werd eind augustus al bekend dat Fenerbahçe spijt had van de huurdeal en de Portugees terug naar Eindhoven wilde sturen. Tijdens de onderhandelingen zijn er echter clausules opgesteld waarin de Turkse club onder meer moest degraderen voordat het onder de huurdeal kon uitkomen. 

Bruma werd in 2019 door PSV bij RB Leipzig opgepikt en daar betaalden de Eindhovenaren ongeveer twaalf miljoen euro voor. In de seizoenen vóór Leipzig was de aanvaller actief bij Galatasaray. In juli keerde de speler officieel terug naar Turkije, maar lijkt het weer op een mislukt avontuur uit te gaan lopen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!