Transfernieuws

'Bij PSG overbodige Icardi hard op weg naar Turkije, spoedig medische keuring'

'Bij PSG overbodige Icardi hard op weg naar Turkije, spoedig medische keuring'

07-09-2022 09:41

Mauro Icardi vertrekt op huurbasis van Paris Saint-Germain naar Galatasaray. Dat meldt transfergoeroe Fabrizio Romano.

De doorgaans goed ingevoerde Romano meldt dat Icardi PSG op huurbasis mag verlaten, omdat hij niet in de plannen van trainer Christophe Galtier voorkomt. Bij Galatasaray kan de aanvaller zijn carrière uit het slop trekken. Terwijl Icardi vorig seizoen nog tot 24 Ligue 1-duels kwam, zat de spits dit seizoen nog geen enkele keer bij de wedstrijdselectie.

Galatasaray kan de spits nog aantrekken, omdat de transfermarkt in Turkije nog open is to 8 september. Romano meldt dat de Turkse club en Icardi alleen nog de laatste plooien moeten gladstrijken, waarna de overgang in kannen en kruiken zal zijn. De medische keuring zal binnen afzienbare tijd plaatsvinden.

Icardi genoot zijn jeugdopleiding bij FC Barcelona en belandde uiteindelijk via Sampdoria bij Internazionale. Daar scoorde de spits in 219 wedstrijden 124 keer. Na zijn periode bij Inter maakte hij de overstap naar PSG.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!