Transfernieuws

'Icardi kan in het slop geraakte carrière voortzetten bij Turkse topclub'

'Icardi kan in het slop geraakte carrière voortzetten bij Turkse topclub'

06-09-2022 12:35

Galatasaray hoopt in de komende dagen de komst van Mauro Icardi af te ronden. De Argentijnse aanvaller is op een zijspoor geraakt bij Paris Saint-Germain en mag vertrekken.

Dat meldt de Turkse sportjournalist Yakup Cinar. De verwachting is dat Icardi woensdag in Istanbul arriveert om zijn transfer naar Cim Bom Bom af te ronden. Daarnaast moet ook Kaan Ayhan de gelederen komen versterken. Eerder klonk het al dat Galatasaray de deals 'zo snel mogelijk' wil afronden. Anders dan in Nederland sluit de Turkse transfermarkt op 8 september.

Daarnaast is het niet uitgesloten dat ook Nathan Redmond van Southampton naar Istanbul verhuisd. Het Britse The Athletic onthult dat de aanvaller kan kiezen uit aanbiedingen van Besiktas, Fenerbahçe en Galatasaray. De beslissing ligt bij de aanvaller. The Saints zouden inzetten op een 'eerlijke prijs' uit respect voor de geleverde diensten van de 28-jarige buitenspeler.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!