Nieuws

De Mos ziet 'dramatisch' PSV: 'Ze spelen het minste voetbal van de eerste vijf'

De Mos ziet 'dramatisch' PSV: 'Ze spelen het minste voetbal van de eerste vijf'

05-09-2022 15:48

PSV weet dit seizoen nog geen indruk te maken in de toppers, ziet ook Aad de Mos. De oud-trainer neemt geen blad voor de mond na de 2-1 nederlaag bij FC Twente.

"PSV was met en zonder bal dramatisch", laat De Mos optekenen door het Eindhovens Dagblad, doelend op de nederlaag in de Grolsch Veste. Tegen AS Monaco kroop PSV door het oog van de naald en tegen Rangers FC ging het mis. "Nu dit echec...", gaat de oud-trainer verder. "Met alle respect, donderdag wordt er met 5-1 gewonnen van Bodø/Glimt en dan loopt iedereen de polonaise achter PSV aan."

De Mos ergert zich ook aan het feit dat overal te horen en lezen is dat PSV van zichzelf verloren heeft. "Dat is niet waar", laat hij optekenen. "Ze spelen naar mijn idee het minste voetbal van de eerste vijf. Twente, AZ spelen beter, Feyenoord en Ajax ook. Ik maak me zorgen." Ook het transferbeleid moet het ontgelden. "PSV heeft van de daken geschreeuwd dat er geweldig is ingekocht. Als Ki-Jana Hoever dan weer met Jong PSV tegen TOP Oss moet spelen... Dat is niet goed."