Nieuws

Misidjan terug bij FC Twente na meningsverschil met Jans over reserverol

Misidjan terug bij FC Twente na meningsverschil met Jans over reserverol

02-09-2022 10:34 Laatste update: 10:45

Virgil Misidjan keert na één wedstrijd over te hebben geslagen terug in de selectie bij FC Twente, meldt RTV Oost. De linksbuiten werd vanwege een meningsverschil buiten de selectie gelaten door trainer Ron Jans tegen Excelsior.

Jans meldde Misidjan in aanloop naar het duel met Excelsior dat de aanvaller niet in de basis zou beginnen tegen de Rotterdammers. Daar kon Misidjan zich niet in vinden, waarop Jans besloot de aanvaller buiten de selectie te laten. "We slaan hem daarom een wedstrijdje over", liet de trainer weten aan de pers. Het is onbekend wat Misidjan exact heeft gezegd.  

Ondanks dat de spoeling in de aanval dun was bij FC Twente, wonnen de Tukkers in de Grolsch Veste met 4-0 tegen de Rotterdammers. Misidjan is dit seizoen voornamelijk basisspeler bij Twente. In zeven duels kwam de aanvaller tot één goal en drie assists. Misidjan speelde eerder voor RKC Waalwijk, Willem II en PEC Zwolle. In het buitenland speelde de aanvaller onder meer voor Ludogorets, waarmee hij in de Champions League actief was.