Nieuws

Misidjan worstelt met overlijden Lukoki: 'Grotere impact dan ik eerst dacht'

Misidjan worstelt met overlijden Lukoki: 'Grotere impact dan ik eerst dacht'

16-08-2022 09:14 Laatste update: 09:16

Virgil Misidjan worstelt nog altijd met het overlijden van Jody Lukoki. De FC Twente-aanvaller denkt nog vaak terug aan zijn voormalig ploeggenoot bij het Bulgaarse Ludogorets.

Tijdens de 3-0 zege op Fortuna Sittard liet Misidjan zich gelden met een assist en een fraaie goal. Dat was een welkome opsteker voor de buitenspeler na een zware periode. Dat had alles te maken met het overlijden van Lukoki. "Dat heeft een grotere impact op mij gehad had, dan ik in eerste instantie in de gaten had", zegt Misidjan tegen De Telegraaf.

"Het vergt zoveel energie", vervolgt de snelle vleugelspits. "Je bent er continu mee bezig. In de vakantie heb ik dat voor mezelf een beetje kunnen afsluiten, al blijft hij in gedachten bij me. In de toekomst zal ik nog vaak aan Jody denken. Maar doordat ik het nu een plek heb gegeven, kan ik nu ook weer vrijuit spelen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!