Transfernieuws

'Antony forceert vertrek bij Ajax, Braziliaan wil binnen 48 uur naar Man United'

'Antony forceert vertrek bij Ajax, Braziliaan wil binnen 48 uur naar Man United'

24-08-2022 22:17 Laatste update: 22:29
4

Antony heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Manchester United. De Telegraaf meldt dat de Braziliaan ‘de druk opvoert’ en ‘binnen 48 uur’ naar de Engelse grootmacht wil.

Volgens de ochtendkrant heeft Antony officieel verzocht om mee te werken aan zijn droomtransfer naar Manchester United. De Braziliaan heeft ‘een miljoenenaanbieding’ op zak van de Engelsen, terwijl Ajax een transfersom van ‘boven de negentig miljoen euro’ kan ontvangen.

De Telegraaf meldt dat het management van de Braziliaans international zelfs al op zoek was naar een huis in Manchester. Een nieuw bod van The Mancunians wordt donderdag naar verwachting uitgebracht. Dat bod heeft een hoogte van negentig miljoen euro en dat kan via bonussen oplopen tot 95 miljoen euro.

Antony zelf is al persoonlijk akkoord met de Engelse grootmacht. Een contract tot medio 2027 ligt klaar voor de vleugelflitser. 

'De Braziliaan confronteerde Hamstra en Huntelaar met een afspraak die is gemaakt met de vertrokken directeur Marc Overmars. Die zou hem in 2020 over de streep hebben getrokken Ajax boven RB Leipzig te verkiezen met de belofte dat Ajax binnen niet al te lange tijd de ideale springplank is naar de Premier League', schrijft De Telegraaf.