Breaking news

'Feyenoord hoopt op komst van Oostenrijks international als vervanger van Aursnes'

'Feyenoord hoopt op komst van Oostenrijks international als vervanger van Aursnes'

24-08-2022 09:16 Laatste update: 09:22
1

Feyenoord gaat een poging wagen om Florian Grillitsch aan de selectie toe te voegen. De 27-jarige Oostenrijker wordt gezien als de mogelijke vervanger van de naar Benfica vertrekkende Frederik Aursnes, meldt 1908.nl.

Grillitsch heerste in het verleden op het middenveld van onder meer Werder Bremen en TSG Hoffenheim, maar zit nu al de hele zomer zonder club. De middenvelder stond al in de belangstelling van Brighton & Hove Albion, Galatasaray, ACF Fiorentina en AC Milan en had ook contact met Ajax-trainer Alfred Schreuder, meldt het doorgaans goed ingevoerde medium.

Feyenoord zou de Oostenrijker nu onderdak willen bieden. De Rotterdammers hebben met Gernot Trauner al een speler uit het land van zijn herkomst in de gelederen en willen de twee graag ook op clubniveau samen laten spelen.

Naast Grillitsch valt ook nog altijd de naam van Ramiz Zerrouki in De Kuip. Vooralsnog is het verschil tussen vraag en aanbod veel te hoog, maar volgens De Telegraaf gaat De Stadionclub nog een poging wagen deze zomer.