Breaking news

Positief nieuws uit Amsterdam: Timber blijft langer verbonden aan Ajax

Positief nieuws uit Amsterdam: Timber blijft langer verbonden aan Ajax

18-08-2022 18:46 Laatste update: 18:59

Jurriën Timber heeft zijn contract verlengd bij Ajax. De 21-jarige centrumverdediger blijft zijn geliefde club trouw en heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2025.

Dat meldt Ajax via de officiële kanalen. Het contract van de talentvolle mandekker liep tot en met 30 juni 2024 in de Johan Cruijff Arena. De regerend landskampioen heeft Timber één jaar langer vastgelegd in Amsterdam. Ondanks de interesse van de Europese top, heeft 21-jarige Utrechter voor een langer verblijf in Nederland gekozen. "Jurriën is gelukkig bij Ajax en wil dit seizoen opnieuw succesvol zijn met de club", reageert zaakwaarnemer en broer Christopher Coffie. "Het gevoel is goed en met een nieuw contract wordt dit nog maar eens bevestigd."

Timber maakte in 2014 de gevoelige overstap van de jeugdopleiding van Feyenoord naar Ajax. Op 7 maart debutteerde de Oranje-international voor Ajax 1. Op bezoek bij sc Heerenveen wonnen de Amsterdammers deze avond met 1-3. Tot dusver speelde de tweelingbroer van Quinten 76 officiële wedstrijden in het Ajax-tricot, waarin hij goed was voor vier treffers.