'Doelman van PSG staat er goed op, maar mag vertrekken en staat op lijstje Napoli'

7 augustus om 11:28

Keylor Navas mag bij het juiste bod vertrekken bij Paris Saint Germain. De Costa Ricaanse doelman staat hoog in het vaandel van de Parijzenaren, maar staat op de radar van Napoli en PSG zegt niet bij voorbaat nee. 

Dat zegt transferexpert Fabrizio Romano. De voormalig doelman van Real Madrid staat in Parijs bekend als een "top-professional en doelman", maar mag onder de juiste voorwaarden een nieuw avontuur aangaan. Navas is tweede keus achter Gianluigi Donnarumma en komt maar weinig aan speeltijd toe. De doelman stond tussen 2014 en 2019 onder de lat bij Real Madrid en maakte vervolgens de stap naar PSG. Sinds de komst van Donnarumma wordt er echter steeds minder gebruik gemaakt van de Costa Ricaan. 

Onder meer SSC Napoli zou belangstelling hebben de doelman over te nemen. Italiaanse media berichtten eerder al dat de club ook iets ziet in Kepa Arrizabalaga. De Italiaanse club gaat nu met beide doelmannen in gesprek. Kepa is bij Chelsea enigszins in de vergetelheid geraakt en is uit de basis gespeeld door Édouard Mendy.