Transfernieuws

'Bod van tien miljoen euro op Strand Larsen: aanvaller sprak al met Engelse club'

'Bod van tien miljoen euro op Strand Larsen: aanvaller sprak al met Engelse club'

03-08-2022 11:46 Laatste update: 11:50

Jörgen Strand Larsen wordt al vrijwel de gehele zomer in verband gebracht met een transfer naar een Europese topcompetitie. De FC Groningen-spits staat volgens het Noorse TV2 momenteel in de belangstelling van Middlesbrough. Die club zou een miljoenenbod hebben uitgebracht.

De Championship-club zou een bod van tien miljoen euro inclusief bonussen hebben uitgebracht op de clubtopscorer van het voorbije seizoen bij FC Groningen. De tv-zender weet dat een delegatie van de Engelsen inmiddels om de tafel heeft gezeten met de belangenbehartigers van Strand Larsen.

Toch benadrukt het medium dat de Trots van het Noorden vooralsnog niet van plan is om de aanvaller van de hand te doen. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus werd door TV2 om een reactie gevraagd, maar zou niets van zich hebben laten horen. Het contract van de Noorse aanvaller loopt in Groningen door tot medio 2024, met een optie voor nog een seizoen. Aangezien er geen vertrekclausule is opgenomen in het contract van de jeugdinternational, kunnen de noorderlingen vragen wat zij willen.