Feyenoord verliest laatste oefenwedstrijd in slotminuten van Osasuna

31-07-2022 19:07 Laatste update: 19:08

Feyenoord heeft de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding verloren van Osasuna. In een lege Kuip werd het 1-2 voor de Spanjaarden.

Quinten Timber, Oussama Idrissi en Jacob Rasmussen begonnen in de basiself bij hun eerste wedstrijd als speler van Feyenoord. Idrissi kreeg in de aanval gezelschap van Danilo en Javairo Dilrosun.

In de eerste helft komt Osasuna na dertig minuten op voorsprong. Roberto Torres schiet een vrije trap op dertig meter van het doel in een streep achter Justin Bijlow. De keeper van de Rotterdammers maakte weinig indruk en viel op door een aantal foutjes. Feyenoord kwam in het tweede bedrijf steeds meer in de wedstrijd en ging op zoek naar de gelijkmaker. Uiteindelijk was het invaller Cole Basset die voor de verlossing zorgde. De Amerikaan schoot in de slotfase de 1-1 tegen de touwen.

De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel, maar Osasuna scoorde in de absolute slotminuten toch nog het winnende doelpunt. Kike Barja schoot in de laatste minuut van de wedstrijd de 1-2 binnen. Feyenoord begint het seizoen op zondag 7 augustus met een uitwedstrijd tegen Vitesse. Osasuna begint 12 augustus met een wedstrijd tegen Sevilla.