Nieuws

'PSV breekt het contract van talentvolle doelman (18) open na toezeggingen'

'PSV breekt het contract van talentvolle doelman (18) open na toezeggingen'

27-07-2022 09:55

PSV gaat het contract van Kjell Peersman verlengen. De achttienjarige doelman gaat zijn contract openbreken tot medio 2026, meldt het Eindhovens Dagblad.

Peersman staat er goed op in Eindhoven. De talentvolle doelman zou uit kunnen groeien tot eerste doelman bij PSV en daar krijgt hij vanaf nu dan ook alle mogelijkheden toe aangereikt. Zo zal hij structureel onderdeel deel uitmaken van de trainingen met collega’s Walter Benítez, Joël Drommel, Maxime Delanghe en Boy Waterman. Ook zal hij de nummer één onder de lat zijn bij Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie.  

Met het vertrouwen, zijn kansen in de A-selectie en het ontwikkelplaatje zou het plaatje compleet zijn voor Peersman. De Belg maakt indruk in Eindhoven met zijn kwaliteiten, capaciteiten en positieve houding, klinkt het in het ED.

Zoals bekend ontvouwt zich een ander scenario voor Delange. De Belgische doelman mag vetrekken in Eindhoven en zou aan belangstelling niet te klagen hebben. Anderlecht zou de 21-jarige keeper onderdak willen bieden.