Nieuws

De wegen scheiden voor Ramsey en Juventus: contract in overleg ontbonden

De wegen scheiden voor Ramsey en Juventus: contract in overleg ontbonden

26-07-2022 18:59 Laatste update: 19:01

Aaron Ramsey en Juventus gaan na goed overleg uit elkaar. Het contract van de 31-jarige middenvelder is per direct ontbonden, meldt De Oude Dame.

Ramsey beschikte bij Juve nog over een eenjarig contract, maar had bij de club geen uitzicht op speelminuten in het nieuwe seizoen. Vorig jaar was dat ook al het geval en dus maakte hij het seizoen af bij Rangers FC, waar hij onder trainer Giovanni van Bronckhorst de finale van de Europa League wist te bereiken. Nu het contract van de middenvelder uit Wales is ontbonden, kan hij transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

Ramsey kwam in 2019 over van Arsenal, maar wist mede door blessures nooit echt potten te breken bij Juventus. Bij de Oude Dame was de Welshman één van de grootverdieners en dus is de club blij dat het contract ontbonden is. Waar Ramsey zijn loopbaan gaat vervolgen is nog niet bekend. Hij werd eerder al gelinkt aan Everton en het ambitieuze Nottingham Forest.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!