Transfernieuws

'Vitesse stuurt aan op definitieve breuk met Tannane, gesprekken worden gevoerd'

'Vitesse stuurt aan op definitieve breuk met Tannane, gesprekken worden gevoerd'

04-10-2021 22:12

Oussama Tannane lijkt aan zijn laatste periode bezig in het shirt van Vitesse. Technisch directeur Johannes Spors heeft in een gesprek met de aanvaller en zijn zaakwaarnemer laten weten dat Vitesse het contract van Tannane wil ontbinden. 

Dat meldt De Telegraaf maandagavond. Tannane zelf liet zich eerder op de dag nog verontwaardigd uit in gesprek met dezelfde krant. "Ik wil strijden voor mijn plek, afscheid nemen met een plek die recht geeft op Europees voetbal en Vitesse via de voordeur verlaten. Ik heb een contract en moet en wil me daaraan houden. Ik heb maandagmiddag een gesprek en dan hoor ik het wel."

De kans lijkt de clubleiding Tannane niet te geven. De club en Tannane zijn in gesprek over de financiële afhandeling van de contractontbinding. De Vitesse-aanvaller hoopte na zijn goede vorige seizoen een transfer naar een grotere club te maken, maar de gewenste stap bleef uit. 

Tannane speelde in de voorrondes van de Conference League nog een belangrijke rol bij zijn club. Als invaller wist hij het net te vinden tegen RSC Anderlecht.