Nieuws

Monaco-directeur steekt loftrompet: 'PSV heeft een grote Europese traditie'

Monaco-directeur steekt loftrompet: 'PSV heeft een grote Europese traditie'

19-07-2022 11:34

AS Monaco treft PSV in de derde voorronde van de Champions League en ontmoetten elkaar het vorige seizoen ook al. Monaco was over twee wedstrijden nét te sterk voor de Eindhovenaren. Monaco-directeur Paul Mitchell is lovend over de Nederlandse club. 

Op de clubwebsite spreekt de directeur kort over de club uit de lichtstad. "PSV heeft een grote Europese traditie en vorig seizoen hebben we kennisgemaakt met de kracht en kwaliteit van deze ploeg. In beide wedstrijden ontliep het elkaar weinig."

PSV komt onder meer oud-AZ speler Myron Boadu tegen. De spits scoorde vorig jaar in het uitduel met PSV en zorgde er mede voor dat de club werd uitgeschakeld. Mitchell onderschat de ploeg van Ruud van Nistelrooij in ieder geval niet. "Onze jonge selectie heeft vorig seizoen ervaring kunnen opdoen en vanaf het begin van de voorbereiding is alles in het werk gesteld om de ploeg klaar te stomen voor deze deadline. We zullen de wedstrijd moeten ingaan met nederigheid en de overtuiging om ons te kwalificeren", besluit Mitchell.