Transfernieuws

'FC Barcelona wil Chelsea-captain voor drie miljoen euro naar Camp Nou halen'

'FC Barcelona wil Chelsea-captain voor drie miljoen euro naar Camp Nou halen'

18-07-2022 11:15 Laatste update: 11:15

FC Barcelona is nog niet uitgespeeld op de transfermarkt. Na Raphinha en Robert Lewandowski willen de Catalanen ook César Azpilicueta naar Camp Nou halen.

Azpilicueta is al sinds 2012 actief bij Chelsea, maar zou naar verluidt open staan voor een overstap naar Barcelona. De 32-jarige Spanjaard beschikt op Stamford Bridge nog over een eenjarig contract en dus moet Barça een transfersom overmaken, wil het de verdediger deze zomer ophalen.

Barça wil volgens Mundo Deportivo drie miljoen euro betalen voor de Chelsea-captain. Vanwege zijn staat van dienst bij de club zullen The Blues niet voor een vertrek gaan liggen. De club wil wel eerst een vervanger aantrekken voordat ze Azpilicueta laten vertrekken.

Na Raphinha, Lewandowski, Franck Kessié en Andreas Christensen moet Azpilicueta de vijfde versterking worden bij Barça, waar de Nederlanders Frenkie de Jong en Memphis Depay mogen vertrekken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!