Transfernieuws

'Cambuur wil rechtsback van Feyenoord vastleggen, club werkt mee aan vertrek'

'Cambuur wil rechtsback van Feyenoord vastleggen, club werkt mee aan vertrek'

11-07-2022 09:58 Laatste update: 10:08

SC Cambuur hoopt zich op de rechtsback-positie met Denzel Hall te gaan versterken. De speler van Feyenoord staat hoog op het lijstje van de club uit Leeuwarden en Feyenoord lijkt mee te willen werken aan een vertrek. 

Dat meldt Voetbal International. Hall kan zowel als rechtsback als centrale verdediger uit de voeten en maakte het afgelopen seizoen zijn eerste minuten bij de hoofdmacht van Feyenoord. De Nederlander is een jeugdproduct van de Rotterdammers en wordt gezien als de juiste man voor Cambuur. Hall mocht het afgelopen seizoen aan de Eredivisie ruiken en speelde in totaal vijftig minuten verdeeld over twee wedstrijden. 

Cambuur was het afgelopen seizoen dicht bij het huren van Shurandy Sambo, maar de PSV'er raakte vlak voor het begin van het seizoen zwaar geblesseerd. Sambo is nu weer fit en Cambuur bekijkt de mogelijkheden om opnieuw een huurovereenkomst voor te stellen met de Eindhovenaren. 

Hall moet de vierde versterking worden van Cambuur. Eerder maakten Silvester van der Water, Remco Balk en João Virginia de overstap naar Leeuwarden. Cambuur werd het afgelopen seizoen knap negende in de Eredivisie

#DoneDeal is een productie van VoetbalPrimeur. In deze podcast, die minstens drie keer per week uitkomt, bespreekt de redactie de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt. Voor updates en meer informatie: volg de podcast op Twitter en Instagram!