Transfernieuws

Atlético Madrid winkelt bij Dortmund: Witsel tekent voor één seizoen in Spanje

Atlético Madrid winkelt bij Dortmund: Witsel tekent voor één seizoen in Spanje

06-07-2022 19:34

Axel Witsel is officieel speler van Atlético Madrid. De 33-jarige Belg maakt transfervrij de overstap van Borussia Dortmund en tekent een contract voor één seizoen in de Spaanse hoofdstad.

Witsel speelde de afgelopen vier seizoenen in de Bundesliga, maar hij is volgend seizoen te bewonderen in La Liga. De Belgische verdedigende middenvelder is ontzettend blij met zijn nieuwe werkgever. 'Ik ben trots om bij deze historische club te tekenen en kijk uit naar deze nieuwe uitdaging', schrijft hij in een bericht op Instagram. 'Ik kan niet wachten om mijn nieuwe teamgenoten en trainers te ontmoeten en de kleuren van deze prachtige club te dragen.'

De 124-voudig Belgisch international begon zijn loopbaan in eigen land bij Standard Luik, waarna hij naar Benfica verkaste. Verder speelde Witsel achtereenvolgens voor Zenit Sint-Petersburg, het Chinese Tianjin Quanjian en Borussia Dortmund. Voor laatsgenoemde club kwam hij 104 officiële wedstrijden in actie, waarin hij goed was voor tien goals en zes assists.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Axel Witsel (@axelwitsel28)