Polen komt met de schrik vrij: dit zegt de bondscoach over de opgelopen blessures

Polen bondscoach Michal Probierz over blessure Robert Lewandowski
10 juni om 23:45

Polen is met de schrik vrij gekomen na het uitzwaaiduel met Turkije. Robert Lewandowski, Karol Swiderski en Pawel Dawidowicz vielen uit met blessures, maar geen van alle lijkt er zeer ernstig aan toe te zijn. Wat zegt bondscoach Michal Probierz? VoetbalNieuws.nl zet zijn uitspraken op een rij.

De schrik was groot bij het Poolse nationale elftal toen drie spelers geblesseerd van het veld moesten in het duel met Polen. Na een halfuur was het gedaan met de grote ster Lewandowski en eerder liep Swiderski een bijzondere blessure op tijdens het vieren van een doelpunt. Het zouden niet de eerste blessures bij Polen zijn, want Arkadiusz Milik en Matty Cash moeten het Europees Kampioenschap al aan zich voorbij laten gaan door kwetsuren.

Wat zegt bondscoach Probierz over de blessures?

"Qua blessure heeft Robert Lewandowski een lichte blessure", reageerde Probierz na de wedstrijd op zijn persconferentie "Wij hopen dat er geen problemen zullen zijn. Swiderski verstuikte zijn enkel en Dawidowicz heeft ook kleine problemen. Ik hoop dat iedereen binnen een paar dagen zal herstellen. Ik zal niemand nieuw oproepen." Over de toedracht van de blessure van verdediger Dawidowicz is niet veel bekend.

Poolse bronnen bevestigden het nieuws over de blessures aan VoetbalPrimeur. 'Lewandowski en Swiderski voelden zich al snel goed en hadden niet eens een medische check-up nodig, waardoor hun meespelen tegen Oranje niet in gevaar komt.'

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!