Bizar moment bij Oranje-opponent Polen: Swiderski scoort, maar blesseert zich ook

10 juni om 21:20

Karol Swiderski heeft de 1-0 op het scorebord gezet voor Polen tegen Turkije. Echter ging het tijdens het vieren van het doelpunt helemaal mis. De aanvaller raakte geblesseerd en moest er later ook vanaf.

Na twaalf minuten was het al raak voor Polen tegen Turkije. In het uitzwaaiduel in Warschau nemen de EK-deelnemers het tegen elkaar op voor zij richting Duitsland afreizen, maar na Arek Milik is het wederom mis bij de Poolse nationale ploeg. Swiderski schiet de bal knap langs Mert Günok, maar daarna is het foute boel.

De aanvaller die naast Robert Lewandowski was geposteert ging naar het gras en moest niet veel later ook vervangen worden. Krzystof Piatek was zijn vervanger in de negentiende minuut. 

Voorafgaand aan het duel waren er ook al mooie beelden. Terwijl de volksliederen hadden geklonken en zowel Polen en Turkije aan de aftrapt wilden beginnen gooide verschillende Poolse fans knuffels op het veld. De precieze reden daarachter is onbekend.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!