'PSV krijgt concurrentie van andere ploegen: Flamingo-deal verre van rond'

PSV krijgt concurrentie voor Ryan Flamingo
10 juni om 23:59

PSV heeft in de strijd om de handtekening van Ryan Flamingo stevige concurrentie gekregen. FC Utrecht en PSV zouden nog altijd niet rond kunnen komen over de vraagprijs. Ploegen in het buitenland denken toe te kunnen slaan.

'De belangstelling neemt toe voor Ryan Flamingo', schrijft De Telegraaf over een mogelijke deal tussen FC Utrecht en PSV. 'PSV heeft inmiddels meerdere biedingen gedaan, maar er zit naar verluidt nog wel een behoorlijk gat tussen vraagprijs en het hoogste bod van de landskampioen. Inmiddels is er ook interesse van clubs uit Duitsland, België en Italië in Flamingo, al hebben die nog geen concrete biedingen gedaan.'

Officieel is Flamingo pas sinds kort speler van FC Utrecht. De verdediger werd gehuurd van Sassuolo. 'Flamingo werd dit seizoen door FC Utrecht gehuurd van Sassuolo met een optie tot koop. Die koopoptie is gelicht door de nummer zeven van het afgelopen seizoen, maar gezien de vele interesse in de talentvolle speler is het zeer de vraag of hij komend seizoen in de Galgenwaard zal spelen. FC Utrecht mikt naar verluidt op een Quinten Timber-achtige transfersom voor Flamingo, dus een bedrag rond de 8 à 10 miljoen euro.'

Ook rond de deal met Couhaib Driouech heeft PSV problemen. De Eindhovenaren komen er ook nog altijd niet uit met Excelsior. Ook in die mogelijke deal dienen zich steeds meer concurrenten aan en dus zal PSV mogelijk moeten kijken naar andere alternatieven.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!