PSV-shirt lekt uit: zo ziet het thuistenue van 2024/25 eruit in Eindhoven

PSV-shirt lekt uit: zo ziet het thuistenue van 2024/25 eruit in Eindhoven
5 juni om 19:50

Na lekken van Feyenoord en Ajax is ook het thuisshirt van PSV uitgelekt. Eerder waren er al beelden van het nieuwe tricot, maar nieuwe foto's geven een betere blik. Hoe ziet het shirt eruit? VoetbalNieuws.nl laat je het tricot zien. 

In het volledig rode thuisshirt maakte PSV dit seizoen furore. De club werd glansrijk kampioen van Nederland en overwinterde in de Champions League. Daar was uiteindelijk finalist Borussia Dortmund te sterk, maar de ploeg van Peter Bosz liet zich van zijn beste kant zien. Na een close-up waarin het nieuwe tricot werd gelekt, zijn er nu nieuwe beelden opgedoken waarin het mogelijke thuisshirt beter te zien is.

Hoe ziet het nieuwe PSV-thuisshirt er mogelijk uit?

In het seizoen 2023/2024 speelde PSV in een geheel rood thuisshirt. Dat was in tegenstelling tot de seizoenen ervoor, want normaliter speelde de Eindhovenaren in een rood-wit gestreept shirt. Afgelopen seizoen werd daar voor het eerst sinds het jubileum in 2013 afscheid van genomen. In de gelekte beelden is te zien dat de rood-witte banen weer terugkeren, maar dat er wel aan de onderkant een soort patroon in de verticale banen zit.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!