Nieuws

Kampioen Ramalho antwoordt: ligt zijn toekomst bij PSV of wellicht elders?

Kampioen Ramalho antwoordt: ligt zijn toekomst bij PSV of wellicht elders?

6 mei - 18:28

André Ramalho heeft tijdens de huldiging van PSV onthuld dat hij nog niet weet of zijn toekomst in Eindhoven of elders ligt. Waar hij volgend seizoen ook speelt, stelt de Braziliaanse centrumverdediger één belangrijke voorwaarde aan de club.

"Nee, het is geen moeilijke vraag", gaf Ramalho aan tegenover ESPN. "Ik wil blijven of vertrekken naar een club waarbij ik het gevoel heb dat ze me honderd procent willen hebben. Dat is wat ik wil. Ik weet nog niet of dat hier is, of ergens anders. Dat ga ik nog beslissen. Ik geef elke dag alles voor het team en ik denk dat ik dat ook verdien vanuit de club. Ik ga mijn tijd nemen om tot een beslissing te komen."

Ramalho's contract loopt af en hij is in gesprek met PSV over een verlenging. Ondanks dat hij veel speeltijd kreeg, stond Jerdy Schouten in grote wedstrijden centraal achterin om zo meer opbouw van achteruit te krijgen​​. Afgelopen zondag was dat in de tweede helft van de kampioenswedstrijd tegen Sparta Rotterdam (4-2 winst) ook het geval.

Ramalho speelt sinds de zomer van 2021 voor PSV. Tot dusver speelde hij 126 officiële wedstrijden voor de Eindhovenaren, waarin hij zes keer scoorde en vijf assists gaf. De mandekker heeft behalve het huidige landskampioenschap ook twee KNVB Bekers en drie Johan Cruijff Schalen in zijn prijzenkast staan.