Nieuws

Ruiter duikt na FC Utrecht, Ajax en Willem II weer op bij Eredivisie-club

Ruiter duikt na FC Utrecht, Ajax en Willem II weer op bij Eredivisie-club

03-07-2022 15:26 Laatste update: 16:01

Robbin Ruiter traint mee met SC Cambuur. De transfervrije doelman die zich vorig seizoen liet zien bij Willem II, Ajax en FC Utrecht is op 'trainingsstage' in Leeuwarden.

Doelman Sonny Stevens is inmiddels uit zijn contract gelopen bij Cambuur en daarom beschikken de Leeuwarders met Brett Minnema maar over één doelman in de selectie. Dat probleem is opgelost met Ruiter. Er is nog geen sprake van een vast contract, laat de club zondag weten.

Ruiter zit al een aantal maanden zonder club, nadat zijn contract bij Willem II werd verscheurd. Afgelopen seizoen trainde de ervaren goalie ook mee met de beloftenploeg van zijn voormalig wergever FC Utrecht en had hij een tijdje uitzicht op een contract bij Ajax. De Amsterdammers waren hard op zoek naar een doelman, nadat er een blessuregolf plaatsvond. Ruiter trainde een tijdje mee, maar uiteindelijk koos de landskampioen voor Przemyslaw Tyton.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!