Transfernieuws

'Schmidt richt pijlen op huidig Real Madrid- én voormalig Atlético-spits'

'Schmidt richt pijlen op huidig Real Madrid- én voormalig Atlético-spits'

03-07-2022 12:38 Laatste update: 14:13

Roger Schmidt lijkt na de komst van David Neres opnieuw twee aanvallende versterkingen te mogen verwelkomen. Toptalent Reinier van Real Madrid én Diego Costa moeten naar Benfica komen, meldt het Spaanse AS.

De afgelopen twee jaar verbleef Reinier in Duitsland bij Borussia Dortmund. Bij BVB werd de Braziliaan gestald door Real Madrid in de hoop ervaring op het hoogste niveau op te doen. Daarvan was amper sprake: met slechts 741 minuten verdeeld over 39 wedstrijden was zijn rol in de voorbije twee jaar bijzonder beperkt.

De Koninklijke betaalde in 2020 nog dertig miljoen euro voor de inmiddels twintigjarige spits. De regerend landskampioen van Spanje wil Reinier graag stallen bij Benfica, zodat hij vlieguren kan maken op Champions League-niveau.

Ook zouden er ontwikkelingen rondom Diego Costa zijn. De voormalig doelpuntenmachine van onder meer Chelsea en Atlético Madrid zit na afloop van zijn contract bij het Braziliaanse Atlético Mineiro zonder club en is zodoende transfervrij op te pikken. Daarbij geldt hij gezien zijn ervaring als buitenkansje voor Roger Schmidt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!