Nieuws

Slot velt vernietigend oordeel over Feyenoorder: 'Baldé is niet zo'n goede speler'

Slot velt vernietigend oordeel over Feyenoorder: 'Baldé is niet zo'n goede speler'

03-07-2022 11:19

Arne Slot heeft in niet misverstane woorden duidelijk gemaakt dat de toekomst van Aliou Baldé niet bij Feyenoord ligt. De negentienjarige Senegalese aanvaller mist het niveau om mee te doen bij de Rotterdammers, stelt de trainer.

Met een B- en- C-ploeg nam Feyenoord het zaterdag op tegen FC Kopenhagen. De Denen haalden ongenadig hard uit en wonnen maar liefst met 0-7 op Varkenoord. Baldé maakte zelfs geen deel uit van die beide elftallen. "Ik vind Baldé gewoon niet zo’n goede speler", zegt Slot tegen het Algemeen Dagblad.

Het afgelopen seizoen verdedigde Baldé al niet te clubkleuren van Feyenoord, nadat Slot hem al eerder publiekelijk had bekritiseerd. De coach was niet te spreken over de manier waarop de Senegalees zaken op als buiten het veld invulde. Onder Dick Advocaat debuteerde Baldé in de hoofdmacht van Feyenoord, maar een definitieve doorbraak blijft uit.

Naast de buitenspeler mogen ook Mark Diemers, Róbert Bozeník en Naoufal Bannis vertrekken uit De Kuip.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!