'PSV overweegt contractverlenging routinier, andere clubs tonen ook interesse'

PSV overweegt te verlengen met routinier
23 april om 08:50

PSV is van plan het contract van de 32-jarige André Ramalho te verlengen, ondanks dat hij niet altijd de eerste keuze is van trainer Peter Bosz. Dit is bevestigd door het Eindhovens Dagblad. Sinds zijn transfer van Red Bull Salzburg in 2021 voor 2,5 miljoen euro heeft Ramalho in totaal 124 wedstrijden gespeeld voor de Eindhovenaren, waarin hij zes doelpunten maakte en vijf assists leverde.

Ondanks zijn ervaring wordt Ramalho in belangrijke wedstrijden vaak gepasseerd ten gunste van Jerdy Schouten, wat zijn positie binnen het team onder druk zet. PSV wil echter zijn contract verlengen om waardering te tonen voor zijn bijdragen en leiderschapskwaliteiten, ondanks de groeiende interesse van andere clubs.

Er is ook interesse vanuit andere teams voor Ramalho, wat de onderhandelingen over een nieuwe overeenkomst kan vermoeilijken. Zijn zaakwaarnemers hebben bevestigd dat er concrete belangstelling is, wat een vertrek niet uitsluit. Daarnaast overweegt PSV ook versterkingen in de defensie, zoals mogelijke transfers van Zeno Debast (Anderlecht) en Jeremiah St. Juste (Sporting CP).

Met de intentie tot verlenging hoopt PSV stabiliteit in de verdediging te behouden, terwijl ze zich voorbereiden op een mogelijke herstructurering van het team, met name door de terugkeer van Armel Bella-Kotchap naar Southampton en het verkennen van nieuwe opties zoals Philippe Sandler van NEC.